Quintrans in het kort

Quintrans Koeriers is een modern koeriersbedrijf waarvan de medewerkers al jarenlang actief zijn in de transportwereld. Na jarenlang intensief contact met vele klanten bleek dat zij verlangen naar een koerier die snel, maar tevens betrouwbaar en betaalbaar is. U vraagt zich wellicht af hoe Quintrans zich onderscheidt van andere koeriersbedrijven? Heel eenvoudig !!!

- U kunt ons bereiken per telefoon en e-mail.
- De planning doet haar uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.
- Wij zijn via de moderne technologische hulpmiddelen altijd op de hoogte waar de koerier zich bevindt.
- Medewerkers van Quintrans dienen zich altijd te kunnen legitimeren wanneer u of uw klant dat wenst.

Awesome Image

Geen bijkomende kosten

Quintrans brengt u geen bijkomende kosten in rekening.

U vraagt zich af wat we hiermee bedoelen? Neem nou bijvoorbeeld aanrijdkilometers, brandstoftoeslagen, onregelmatigheidstoeslagen, volumetoeslagen, filetoeslagen etc. Dit zijn opslagen die niets met de zending op zich te maken hebben en Quintrans is van mening dat de klant dit niet hoeft te betalen in tegenstelling tot de meeste andere koeriersbedrijven.

De enige kosten die wij aan u doorberekenen zijn eventuele laad,- los- of wachttijden. Dit zijn kosten die wij niet kunnen voorkomen, evenals de onvermijdelijke tol, pont- en ferrykosten. De eerste 15 minuten bij het laden, lossen of wachten van de zending zijn echter voor rekening van Quintrans!

Quintrans © All Rights Reserved.2021


Website : Vak-Media.